TECHNOGYM®

SKILLBIKE

Jedini stacionarni bicikl s pravim mjenjačem brzina, koji vam omogućuje doživjeti uzbuđenje i izazove vožnje na otvorenom. Beskonačne virtualne rute za istraživanje. Precizne i korisne povratne informacije za poboljšanje vaše snage i efikasnosti. Nevjerojatne utrke u kojima možete uživati s vašim prijateljima… i još mnogo toga.

PREĐITE NA PRAVU VOZNJU!

Hoćete li uspjeti doći do tog posljednjeg brda? Možete li biti uspješniji od posljednjeg natjecatelja i dovesti izazove na novu razinu? Teško je ako nemate osjećaj da se radi o realnoj situaciji. Ako ne mijenjate brzine na pravoj cesti, vozeći stvarne rute zajedno sa stvarnim biciklistima.
Vrijeme je da oslobodite svoj sportski potencijal. Vrijeme je da prijeđete na pravu vožnju.


 

ZAŠTO JE SKILLBIKE JEDINSTVEN

 


PRVI STACIONARI BICIKL SA REALNIM MENJAČEM

 

Suočite se s najopasnijim usponima s najprirodnijim saveznikom bilo kojeg biciklista. Mijenjanjem brzina vozači mogu neutralizirati promjenu otpora i održavati realnu snagu i ritam za maksimalnu učinkovitost. Konzola prikazuje brzine i stupnjeve prijenosa brzine u stvarnom vremenu.

MULTIDRIVE TEHNOLOGIJA

Promjena brzina je ključni mehanizam za Multidrive tehnologiju, omogućujući vozačima da prijeđu s treninga snage na simulaciju vožnje uzbrdo. Povećajte snagu i izdržljivost i maksimlizirajte učinkovitost na nov i zanimljiv način.

DIZAJNIRAN ZA OSJEĆAJ REALNE VOŽNJE

 

Uživajte u istom osjećaju vožnje koji vam pruža vanjski biciklizam jer SKILLBIKE reproducira biomehaniku cestovnih bicikala. Okvir i guvernal su dizajnirani za različite položaje tijela pri različitim tipovima vožnje: cestovna vožnja, testovi brzine i brdska vožnja.

SISTEM ROAD SUSTAV

 

Kada vozite na otvorenom, bitni su težina i stil pedaliranja. Patentirani ROAD EFFECT SUSTAV omogućuje SKILLBIKE-u reagiranje na osnovu ovih i drugih parametara, pružajući najrealniji i najindividualniji osjećaj.

KOMPLETNI INDOOR TRAINER

Prikupite sve relevantne podatke koje biste željeli pratiti tokom vožnje. Izaberite između različitih unaprijed postavljenih ruta, testova i treninga kako biste trenirali kao profesionalac. Sinkronizirajte s aplikacijama drugih proizvođača i istražite prave rute. Uz pomoć pametne konzole SKILLBIKE će u vama probuditi pravog sportaša.

SVI VAŠI PODATCI NA ZASLONU

Integrirana 7-inčna LCD konzola prikazuje sve potrebne podatke koje trebate pratiti tokom vožnje u stvarnom vremenu.

USAVRŠITE SVOJE PERFORMANSE

 

Zahvaljujući tehnologiji PEDAL PRINTING ™, SKILLBIKE vam pruža kontinuiranu vizualnu povratnu informaciju o kruženju i simetriji vašeg zamaha pedale prilikom različitih brzina kako biste poboljšali učinkovitost.

POVRATNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU

 

Povećajte učinkovitost vožnje uz povratne informacije o kadenci, snazi, brzini, udaljenosti, nagibu, broju otkucaja srca i promjeni brzina u stvarnom vremenu.

DOSTIGNI SVOJE CILJEVE

 

Konzola prikazuje vaš profil vožnje s informacijama o brzini, nagibu i signalima kako bi se pripremili za predstojeće promjene. Izmjerite svoje performanse u odnosu na zadani cilj ili vaše najbolje vrijeme.

POBOLJŠAJTE SVOJU VOŽNJU

SKILLBIKE ™ vam daje slobodu da izaberete ciljane vježbe i rute koje odgovaraju vašim potrebama. Treneri također mogu kreirati personalizirane treninge pomoću metode Technogym Neuromuscular Training ™ i aplikacije Prescribe.

REALNE STAZE

Osjetite uzbuđenje prilikom vožnje po planinskim putevima i stazama. Učitajte svoje preferirane rute iz aplikacije Strava. Uživajte u osjećaju vožnje uz ZWIFT aplikaciju dok se natječete sa svojim prijateljima širom svijeta ili se povežite sa svojim GARMIN uređajima.

OSVOJITE SLJEDEĆU PLANINU

 

Bez obzira trenirate li za ciljanu udaljenost ili nadmorsku visinu ili samo želite voziti novom rutom, sjednite i krenite SKILLBIKE-om u nove avanture. Možete izabrati unaprijed instalirane rute ili učitati svoje sačuvane rute iz aplikacije STRAVA.

PROBUDITE SVOJU STRAST

 

Uživajte u virtualnim carstvima ZWIFT®-a i natječite se protiv biciklista iz cijelog svijeta. Svakodnevno istražujte nove avanture s beskonačnim STRAVA® rutama. Pratite svoje treninge bez problema s GARMIN® uređajima, kako u zatvorenom prostoru tako i na otvorenom.