Sprava za veslanje

Sprava za veslanje je jedna od retkih sprava na kojoj mozete odraditi i KARDIO TRENING i TRENING SNAGE.

SKILLROW ili sprava za veslanje dizajnirana je tako da vam omogućuje kardio i trening snage, ujedno osiguravajući pravilan tehnički i radno-usmjereni trening. Kako je sprava za veslanje vrlo popularan izbor kardio opreme, naši dizajneri su se potrudili da omoguće maksimalan komfor pri postizanju najboljih/krajnjih rezultata.

Technogym-ovi ergometri dizajnirani su prema najnovijoj tehnologiji, kombinirajući inovativna i transformacijska rješenja kako bistesvoj trening podigli na viši nivo. Modalna kontrola koja je revolucionarna osobina SKILLROW-ove posljednje tehnologije, omogućuje vam da se fokusirate na snagu ili na kardiovaskularni trening. Naši ergometri dizajnirani su na način da pružaju autentično iskustvo za razliku od tradicionalnih ergometara, čineći otpor fluidnijim i održavajući visoki nivo udobnosti.

Kako biste poboljšali svoje kardiovaskularno zdravlje i mišićnu snagu, otkrijte asortiman Technogym sprava za vježbanje, koji je dizajniran da pruži rezultate na jedan inovativan i ugodan način.