BIKE FORMA

Tih i stabilan, Bike Forma je nešto najsličnije vožnji cestovnog bicikla. Koristite ga kao standardni, gradski ili trkaći bicikl kako biste učvrstili noge i mišiće gluteusa na zabavan i efikasan način.

Jednostavne i efikasne kardio vježbe

Forma Line nudi novi sadržaj, pametne funkcije i unaprijeđeni dizajn kako za profesionalne korisnike, tako i za rekreativce.

KARAKTERISTIKE

traka za trcanje technogym

PODRŠKA ZA ZABAVU

Entertainment Support vam omogućuje da postavite svoj iPad na konzolu pružajući vam optimalan pogled iz svih kuteva tijekom treninga.

traka za trcanje technogym

TRENING KONSTANTNOG RITMA PULSA

Sistem Konstantnog Ritma Pulsa prati otkucaje vašeg srca i automatski prilagođava brzinu, nagib i opterećenje sprave za vježbanje kako bi vam konstantno pružao siguran i efikasan trening. Novi senzori na rukohvatima ili pojas za prsa prate vaše otkucaje srca tako da možete sigurno trenirati unutar svoje ciljane zone.

bike_forma_secondaryfeature_03

PROFESIONALNA BIOMEHANIKA

Svaka sprava posjeduje karakteristike dizajnirane po uzoru na kardio segment koji je razvijan za upotrebu u teretanama, a ujedno korišten i od strane olimpijskih prvaka. Što znači više sigurnosti, manje održavanja, a i garanciju da ste izabrali kvalitetan proizvod, koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, a da pritom ne dovedete svoje srce u opasnost.

SPECIFIKACIJE

Dužina (mm | in)
1190 | 47

Širina (mm  | in)
600 | 24

Visina (mm | in)
1390 | 35

Praćenje otkucaja srca
Senzori na rukohvatima, Telemetry

Maksimalna potrošnja struje
(VA) 50

Opterećenje pri 70 SPM (u vatima)
30 – 350

Povezanost sa mywellnes platformom
DA preko QR

Težina opreme
135 / 61 (lbs / kg)

Maksimalna težina korisnika (kg / lbs)
160 / 352

Nivoi težine
1 – 12

Električna mreža
100 – 240V ± 10% 50/60Hz