PROWELLNESS

(osnovan 1991. god.)

Ekskluzivni distributer fitness opreme renomiranog talijanskog proizvođača Technogym za HRVATSKU, CRNU GORU, SRBIJU, SLOVENIJU i BOSNU I HERCEGOVINU. Osnovna djelatnost Prowellness-a je projektiranje, konsalting i prodaja fitness opreme za:

– Fitness centre

– Sportske centre, klubove – sportska društva

– Hotele, Wellness i Spa centre

– Centre za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

– Objekte javne namjene i korporativne klubove

– Privatne i rezidencijalne objekte

Naša vizija je promoviranje wellnessa, kao spoja redovne fizičke aktivnosti, balansirane ishrane i pozitivnog mentalnog pristupa svim životnim aspektima.

Naša misija je omogućavanje postizanja optimalne fizičke i mentalne harmonije u svakodnevnom životu naših korisnika. Nudimo kvalitetna, inovativna i sveobuhvatna rješenja, kako bismo pomogli našim korisnicima da imaju zdraviji i kvalitetniji život.

PROWELLNESS AFTER SALES – SERVIS I PODRŠKA

Razgranata mreža servisa širom regije sa iskusnim timom servisera obučenih i certificiranih od strane Technogym-a, čine Prowellness najpouzdanijim partnerom i u periodu nakon prodaje.

pwdesign

PROWELLNESS DESIGN STUDIO

Naš tim iskusnih arhitekata i dizajnera će na vaš zahtjev osmisliti i isprojektirati vaš prostor i ponuditi najkvalitetnije rješenje.

Koristeći najsuvremnije softvere, uz veliko iskustvo u opremanju prostora za vježbanje, uz poštovanje svih vaših želja i zahtjeva, zajedno ćemo doći do pravog rješenja za vaš prostor.

slajderO NAMA1

TECHNOGYM

Posljednjih 30 godina Technogym je svjetski lider u proizvodnji i dizajnu opreme za fitness, sa preko 2 000 zaposlenih i 14 predstavništa u Europi, SAD, Aziji, Bliskom istoku i u Australiji. Oprema kompanije Technogym se može naći u više od 65.000 Wellness centara i preko 100 000 privatnih objekata širom svijeta.

Mnogi vrhunski sportaši se pripremaju za svoja natjecanja upravo na Technogym spravama. Godinama unazad Technogym surađuje sa najboljim Formula 1 timovima-Ferrari i McLaren. Technogym je opremio trenažne centre najvećih Europskih nogometnih klubova (Juventus, Inter Milan, A.C. Milan, Ajax, Real Madrid, Paris Saint-Germain FC i Chelsea F.C.). Technogym je oficijelni dobavljač sprava za vježbanje na posljednjih 5 Olimpijskih igara (Sidney 2000, Atena 2004, Torino 2006, Peking 2008, London 2012 i Rio 2016.)

 

www.technogym.com

slajderO NAMA2

PAVIGYM

ProWellness d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom globalno najkvalitetnijih podova za fitness aktivnosti – Pavigym podova, koji su zastupljeni u svim velikim svjetskim sportskim centrima, klubovima, hotelima, kao i u privatnim objektima.

Slogan kompanije Pavigym je Ultimate Fitness Experience i, vodeći se njime, aktivno radi na masovnom smanjenju fizičke neaktivnosti na globalnom nivou. Njihovi proizvodi su namijenjeni korisnicima svih starosnih skupina, različite građe i nivoa fizičke spremnosti.

 

www.pavigym.com